huhtikuuta 11, 2012

Rodosta ja kameraa

Tänään tulee luultavasti kauan odotettu järkkäri! Kamera on tällaselle ei-ammattikuvaajalle ihan passeli, tarpeeks yksinkertainen, ja plussana se, että se on suht pieni, koska kuitenkin reissaillaan aika paljon! Pitää harjotella tolla nyt, ja kattoa sit jos joskus ostas jonkun kalliimman, tosin eihän se hinta nyt välttämättä vaikuta onko se hyvä. Tänkin pakkauksen hinta muistikortteineen ja laukkuineen oli ovh 700 e, mut anttilassa oli sitten alennuksessa. 

Viikonloppuna pääsee sit kuvailemaan, aattelin jos päästäis J:n porukoiden mökillä käymään jos se tie on jo sulanut. Kaverilla oli tästä kamerasta vanhempi versio, ja silläkin oli otettu ihan älyttömän hienoja kuvia, joten jos tää on uudempi versio, niin voi saada vielä parempia. Pitää vaan opetella käyttää. :)



Ainiin, lisätäänpäs loppuun tällanen miniuutinen, aateltiin nimittäin repästä elokuussa, ja ottaa suunnaks Rodos. Näillä näkymin lähdetään ihan kahdestaan, mutta jos lapsenvahti homma peruuntuukin, niin kohdetta pitää vähän muuttaa, niin että sinne saa lapset tulla, koska meidän hotelli on k-16 ikärajaltaan, elikkä siellä ei näy kirkuvia lapsia, vaan rellestäviä nuoria :-D Matkaan lähdetään näillä näkymin 12.8.2012.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti