kesäkuuta 01, 2012

materiarakkaudet

Ajattelin esitellä tässä mun rakkauksiani, mitä ilman en tulis. Varsin laukkupainotteista, mutta sieltä kuitenkin puuttuu vielä muutama ihanuus, niistä myöhemmin. ;)



Tilasin nämä mustat korkkarit aikoinaan toisen pojan ristiäisiin. Tuskalliset 4 tuntia jaksoin kävellä ja seisoa, mutta silti nää on niin ihanat, että voin vaikka kotona vaan näillä kävellä :-D


Tämä rakkaus tuli ostettua Floridan Guessin outletistä. Sitä onkin paljon käytetty, eikä tahroilta oo vältytty. Ainoa miinus on vetoketju, mikä on hirveen epäkäytännöllinen, mutta eihän se naisia haittaa.. ;D 


Tämä laukku taas oli samaisesta paikasta, mutta kakkoslaatuna, koska vetoketju oli sillon hieman rikki. Eli hintaa tolle jäi joku 14 euroa, vaikka se onkin aito. Kävin lähimmän suutarin luona, ja se kiristi sit hieman sitä vetoketjusysteemiä, ja ei pyytänyt ees maksua. Tollanen peruslaukku, en paljoa kyllä käytä.


No ylläri sinänsä että merkki on Guess ;) Neutraali väri, sopii melkein minkä vaatteen kanssa vaan.


Arskat! Kesät talvet tulee käytettyä. Perus H&M kamaa, Kreikasta ajattelin investoida ja ostaa ihan merkkituotteet jotka kestäs vähän pitempään kun kuukauden.


Tää beige laukku oli hirrrveen söpö :) Ton ketjun onneks saa piiloon, eli sitä voi käyttää sit ihan illanvietossa, jos ei halua isoa laukkua ottaa.

Ja ehkä se kaikkein suurin rakkaus, mistä hemmetti vieköön hävitin avaimen :-D Tosin paria paikkaa en oo vielä ettiny jos se siellä olis. :) 


1 kommentti:

  1. moikka:) Blogisi perusteella huomasin että seuraat muotia, joten kutsun sinut sivulleni katsomaan ihania koruja...Olen vasta saanut perustettua blogin, eli ihan alkuvalmistelussa vielä, mutta näet siellä mitä sivullani tulee olemaan:)

    Kiitos etukäteen ajastasi ja tervetuloa<3

    http://jininkoru.blogspot.fi/

    VastaaPoista