kesäkuuta 01, 2012

Pihaa part 13434

Operaatio piha almost ready! no ainakin puoliksi. :) Ruoho istutettiin viikko sitten, ja nyt kauhulla odotetaan, kasvaako siinä mikään. Maa on entinen pelto, eli me ei ajettu siihen uutta multaa. Tää voi siis kostautua, ja 100 euroa voi mennä hukkaan siemeniin :P no, katellaan. Terassi vaatii vielä öljyämistä, mutta tässä kuva eiliseltä, ennenkuin kaiteiden päälle laitettiin vielä yhdet laudat ja nuo tapit pienennettiin. Lattiasta tulee tumma, samanvärinen kuin kaiteet, nekin tosin pitää öljytä kertaalleen vielä. Itsellä on jalat ihan laikukkaat ja tukassakin varmaan tota öljyä, sen verran tiukkaan se tarttuu!



Tuohon grillin viereen pitäis vielä hommata sellanen kukkalaatikko, tai joku isompi ruukku. Siihen aattelin laittaa joko tuijan, tai sitten keltavalkokukkia. :) Joku vähän alaspäin menevä kukka olis aika bueno. Tässä alla olevassa kuvassa MINÄ kaivoin kuopat, ja istutin noi kolme tuijaa, kahden muksun kanssa.  Alla olevista kuvista näkyy, ettei se todellakaan ollu helppo nakki :-D




Noiden tuijien ympärille tulee suojakangas, ja siihen tulee sellanen jännä kuvio katteesta. Ruohoa ei vielä tässä kuvassa ole istutettu, mutta kuten huomaa, kiviä siellä oli ihan törkeesti! Se saattaa vähän estääkkin sen ruohon kasvun, vaikka ne yritettiin ottaa pois ja tasata koko piha. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti