lokakuuta 04, 2011

Huutonettiä ja pärstäkerrointa

Piti vähän päivittää omaa pärstäkerrointa, ja todeta kauhulla että herranjumala miten silmien alle on ilmestyny tummat rinkulat! Onneks on olemassa valokynä. Nyt kun synnytyksestä on kulunut kuukaus, ajattelin, että otan itteäni niskasta kiinni ja rupeen tekemään jotakin, edes vaikka niitä säälittäviä vatsoja pari päivässä. Kävelemisestä en oikein tykkää, ja nyt muutenkin on kun tuo raksaprojekti vielä jonkun aikaa, niin en pääse yksinään lenkille kun ehkä yhdeksältä illalla. Ja sillon on jo niin valmis nukkumaan. Pilatesta "harrastin" sillon esikoisen syntymän jälkeen, mut sekin sitten jäi.. uimaankin haluisin mennä, mut mut mut :-D Nojoo, ei paree valittaa omasta kropastaan. 

Tänään tuli ihanaakin ihanampi talvitakki, ja ai että miten lämmin se on! Siispä sen kunniaks tyhjentelin vähän vaatekaappia, ja laittelin uniikkeja vaatteita myyntiin, joita ei varmasti suomesta löydy. Täältä linkistä löytyy osa vaatteista, saa myös tinkiä ;) 

Huuto.net <----- Klikkaa jos kiinnostaa leopardikuviot tai talvitakit, joita ei oo käytetty melkein yhtään! Myyntiin on tulossa myös jollekkin syysmammalle sopiva Hennesin takki, mitä oon kyllä ite käyttäny ei-raskaana ollessakin. (Mulla oli leopardikuvio aika joskus.. ei enää ;D)

Tässä tämän päivän pari kuvaa :)


1 kommentti:

  1. mullaki aikeena alottaa salilla käyminen kun saan ajokortin.. en enää kerkee minnekää lenkille koskaa ja uimaanki haluaisin mut en ikinä saa aikaseks mentyä...

    VastaaPoista