lokakuuta 22, 2011

Pientä sisustusta

Ens viikonloppuna lähdetään sunnuntaina ikeaan, ja laitellaan tähän vähän asioita, mitkä kuuluu TO BUY listalle. :) Tällaiset tuolit omistetaan jo, mutta ne on valkeat, joten kaikki lika alkaa niissä jo näkyä. Toinen on ainakin väriltään vaaleanruskea, ja se tulee esikoisen huoneeseen. Toinen on luultavasti valkoinen, ja se menee vierashuoneeseen ainakin toistaiseksi.


Tänään myytiin sitten meidän pähkinän värinen tv-taso, joten uusi täytyy hankkia, ja se on väriltään valkoinen, koska olkkarissa kaikki on harmaata ja valkeaa. Tällaista oon katellu nyt muutaman viikon ajan, mutta täytyy vielä ikeasta kattoa paikan päällä valikoima :)


Ensi viikolla luultavasti meiltä lähtee myös sohva, jonka piti alunperin tulla vierashuoneeseen, mutta koska divaaniosa osottautu hankalaks niin pienessä huoneessa, niin päätin myydä sohvan myöskin. Asko myy Sofia sohvasänkyä, ja tämä olis käytännöllinen siltä kannalta, kun meille tulee vieraita. :) Sotkasta ollaan tilattu jo tummanharmaa sohva, pistetään siitäkin nytten vielä kuva.




 Valaisimet on tosi hankalia löytää! Meille tulee saareke, jonka ylle tulee kaksi lamppua. Niihin haluaisin jotain erikoista, enkä mitään tavallista narunpätkää jossa roikkuu joku lamppu. Olohuoneeseen tulee ikean "lumihiutalelamppu", ja meille tulee olohuoneeseen se himmennin, jolla saa sitten kivasti muunneltua valon voimakkuutta. :) Keittiön ylle kattelin ikeasta yhtä lamppua, mutta en oo aivan varma sopiiko se pöydän yläpuolelle? Alla on vielä kuva siitä saarekkeen ylle tulevasta lampusta, jollaista etsin vielä! Jos joku tietää mistä saa vähän pitemmän mallista blingbling lamppua niin vinkkaappa :)







Tekstiileitä en enää kovin paljoa tarvii, sillä tilasin ne suurimmaks osaks ellokselta ja jotexilta. Tuota tummanharmaata sohvaa aattelin piristää muutamalla vaaleanpunaisella tyynyllä, jos ne vaan sopii. Haluisin erityisesti sellaisen tyynyn, missä olis joku nappi yksityiskohtana, mutta en oo vielä ainakaan sellaseen törmänny noissa nettikaupoissa. :) Joku huopa pitää myös sohvalle ostaa. Ellokselta tilasin jo muutaman valkoisen tyynynpäällisen sohvalle, ettei se menis liian harmaaks.



Vielä jos palaan siihen saarekkeeseen, niin siihen täytyy hommata kolme baarijakkaraa, ja tällä hetkellä kärjessä on erityisesti Ikean Henriksdal baarituolit. Koko olis just sopiva, ja valkea päällinen kruunais vielä kaiken. :) Viimeisenä hankintana on oikeestaan tällaista pientä sälää, kuten kynttilöitä ja sen sellasta. Lastenhuoneeseen pitää hyllykköön hommata jonkunlaiset korit, mutta niitä täytyy vielä tutkia, ostanko ne jyskistä vai ikeasta. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti