lokakuuta 31, 2011

kittykittyy

Kotiäidin vapaa viikonloppu ohi. Ei sitä enää vanha jaksa! Tosin, torstain ja perjantain välisenä yönä nukuin noin 2 tuntia, ja tuntuu että oon aivan totaalisessa koomassa ollut sen jälkeen. Fresitaa, siideriä ja paukkuja.. YÖK. Nyt voin sanoa että saa vähäks aikaa riittää. :)

 

Pitäs vissiin jotain ristiäisiä alkaa järkkämään? Kakun ajattelin tilata ihan liikkeestä, ja sukulainen tekee voileipäkakun ja tiikerikakun. Mut sit meinasin tilata piirakoita toisesta leipomosta. Miten paljon tilaan, jos porukkaa tulee noin 20-25? Ettei ne loppus kesken! Ja se nimikin vielä... argh. En pääse oikein yhteisymmärykseen lähinnä itteni kanssa, mikä nimi se nyt loppujen lopuks olis hyvä. :) En haluu sitä Mico-Tico-Rico hommaa, että kaikki kuulostaa samalta, tai on samankaltasia. Esikoinen on siis Mico. Ristiäiset olis tarkotus pitää 19.11, ja meil ei ole tällä hetkellä edes vessaa vielä talossa. :) Onneks varasin seurakunnan tilan kaikelta varuilta, jos ei päästäkkään muuttamaan ennen sitä.

Murut :)

Ja sitten se ongelma, mitä ihmettä pistän päälle ristiäisiin... samaa mekkoahan ei voi koskaan käyttää kahdessa eri juhlassa. :) Joku musta mekko olis aika bueno, niin vois käyttää sitten pikkujouluissa samaa. Ehkä ;) Täytyypä tutkailla! Ainiin, meille tuli tällanen pikkunen tuholainen viikko sitten. Tällä hetkellä sillä on tosin kiima, joten se hinkkaa peffaansa jokaikiseen kulmaan ym :-D

Dori virallisesti :)
  




Lähtisköhän sitä nukkumaan univelkoja pois, ja vois alottaa huomenna vihdosta viimein sen pakkaamisen, ennenkun taas tulee kamala kiire. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti