marraskuuta 01, 2011

Mekkoo sun muuta :)

Nyt oikeestaan arvon noin neljän mekon kanssa, että minkä pistäsin. Ensimmäisenä vaihtoehtona on jo kertaalleen käytetty (nouuu) vaaleanpunainen mekko, jota käytin ollessani raskaana viikolla varmaan se 32 ainakin. Mut toisaalta oon sitä käyttäny raskaana ollessa, joten se saattaa olla vähän venynyt ;-D Tässä kuitenkin pientä osviittaa, miltä mekko näyttää. Noin lyhyt se ei tosiaan ole ilman mahaa.


Toinen vaihtoehto on musta mekko, missä olis keskellä kiva koristeen tapanen. Musta kävis ainakin hiuksien kanssa, ja korkkareiden. :) Mut menisköhän liian synkäks sitten?




Ja viimeisenä ehkä hieman tylsähkö mekko, mistä sais asusteilla luultavasti ihan kivan. Tummanharmaa mekko, missä vois olla valkoiset korut.




Kengät mulla on jo, jo aion harjotella niillä kävelemistä ainakin sen viikon. Voi Jani raukkaa, meen varmaan noilla koroilla pituudessa ohi ;)


Tänään lupaan alottaa vihdosta viimein sen pakkauksen :) Tosin, meidän ei-ikinä-tyytyväinen lapsi huutaa vaan koko ajan, enkä saa täällä edes siivottua, niin miten sit saan muka pakattuakkaan. Rakennuskuvia en eilen saanut, kun oli niin järkyttävän pimeetä kun viiden aikaan käytiin! Ikea reissu tehtiin sunnuntaina, ja sieltä löytyi vihdosta viimein tv-taso, mikä miellytti molempia, eikä hinnaltakaan ollut niin paha. :) Parin viikon päästä pitäis päästä jo ikkunoita pesemään, ennenkun tulee pakkaset! Nyt kuitenkin aamupalan tekoon :)



 






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti