marraskuuta 02, 2011

happy wednesday

Kauheeta. Viime viikonloppuna vannoin raskaana olevan naisen nähdessä, että ei todellakaan oo ikävä raskausaikaa. Voisin ottaa sen vauvan, mut en sitä viittä kiloa painavaa palloa, joka kopsahti aina joka nurkkaan. Voisin ottaa ne pienet alkupotkut ja liikkeet, ja kaikki hikottelut, mutta en sitä närästystä tai öistä hikoilua. Voisin ottaa sen jännityksen, kun tehdään testi, ja siihen pärähtää toinen viiva, mut se maha vois vaan olla sellanen kohtuupieni, joka ei kasvais, eikä tartteis synnyttää ketään. Silti mulla on _VAUVAKUUME_. Haloo! Toinen täyttää viides päivä kaks kuukautta. Ehkä tää on vaan joku äkillinen mielentilahäiriö, joka johtuu liiallisesta valvomisesta, sillä en todellakaan aio olla raskaana noin kuuteen vuoteen! Ja tän kun kirjotan niin se myös pitää! Mun tuurilla tulis kolmoset, ja ne kaikki olis poikia, ja sitten olisin viiden poikalapsen äiti. :) Eli tartteis aina lähteä tosta linkkapysäkiltä lataamoon muutamaks viikoks, sillä viis poikalasta näillä geeneillä, vaatii mielenterveyttä suhteellisen paljon. Mut mut mut... kattokaa nyt mikä ihana kiinalaisen näkönen pullanaama tää kakkosvauva on ollu 4 päivän ikäsenä... yhyy...


Tässä toisessa raskaudessa jouduin töistä jäämään pois viikolla 32, koska tuli niin paljon ennenaikasia supisteluja, ja kohtu oli supistusherkkä. Lääkärikin sano että ota tosi iisisti viikolle 34, ja sit voit alkaa elämään normaalia elämää. Yeah right, meni melkein 41 viikolle kun tää tyyppi tuli pois. :) Tässäpä pari kuvaa ihan viimesiltä viikoilta, ja nää lukeutuu siihen kastiin, että ei oo ikävä. :)





Pahoittelut kuvien laadusta, alimmainen on otettu Floridassa kesäkuun alussa, ja 34 asteen lämpötilan takia hehkun kun paloauto. Ei, se ei ole sitä raskauden aiheuttamaa hehkumista. Tässäpä tämä lihavuuden ja turvotuksen täyttämä päivitys, lähdenkin tästä kuuntelemaan kun kakskuukautinen rääkyy kurkku suorana, ja 2v 3kk haluu kattoa samaa Puuhapeten jaksoa viidettäkymmenettä kertaa uudelleen..... jos ei parin päivän päästä tule mitään uutta päivitystä, saatan olla siellä lataamossa.

PST: Jotenkin se vauvakuume (tai ne vähäsetkin rippeet) hävis ihan just!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti