marraskuuta 05, 2011

Almost ready!

Hyvältä alkaa jo talo näyttää! Enää ei näytä niin epätoivoselta, ettei vois kuvitella asuvansa tuolla. :) Keittiöstä puuttuu välitilan laatat ja kodinkoneet. Vessasta ja kylpyhuoneesta puuttuu pöntöt ym. Saunasta puuttuu lauteet, ja huomenna luultavasti laitetaan loput listat paikoilleen. Makuuhuoneeseen tuli aivan älyttömän ihanat liukuovet! Tässä alla on kuva siitä kuviosta, mitä meillekkin tuli. Meidän liukuovissa yläosa ja alaosa on mustaa kuviota, ja keskellä on sitten valkoista samaa kuviota. Keskimmäinen ovi on sitten kokonaan peiliä. :)


Sitten se paljon puhuttu ja pelätty ikean reissu.. miten ihmeessä sinne voi upota niin paljon rahaa! Siis vaikka lähtisit periaattella "en osta mitään" niin lopulta kassalla tulee ainakin se parisataa maksamaan kaikki ostokset. Baarituolit on kyllä ihanat, saareke on nyt valmis, ja voin kuvitella ne siihen! :) Tässä alla pienehkö kollaasi, mitä tarttu mukaan.


Mitähän värejä meidän taloo tulee? Vaikee varmaan arvata. ;-) Nuo hopeat "oksat" oli kyllä mielettömän nätit, kun ne pisti tuonne ylläolevaan maljakkoon. Ja tuo oikeassa reunassa alhaalla oleva lamppu, niin sitä pystyy tuota yläosaa kääntelemään erilaisiin asentoihin. :) Tv-taso oli oikea löytö! Halusin nimenomaan melko matalan tv-tason, minne saa piiloon digiboksit ym. Ja tuo on vielä sellasta ihanan kiiltävää, sopii hyvin takana olevaan tapettiin, nyt pitäs vaan saada valkoinen telkkari. ;-) En kyllä malttas odottaa tuota muuttoa, joka kyllä tulee jo melko pian, sillä tän nykyisen kämpän täytyy olla tyhjä 20 päivä! Eli tulee pienesti kiire. Kun se muuttaminen ei mitään kovin iisibiisiä oo tollasen pienen vauvan kanssa, mikä ei viihdy kun sylissä.. :) Noo, eiköhän tää tästä, nyt tortillojen kimppuun ja illalla vois vaikka heittäytyä hurjaks ja maistaa yhden somersbyn! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti