marraskuuta 08, 2011

Inhokit

Tähän perään voisin pistää kuvia, joissa en voisi itseäni kuvitella asuvan. Punainen on sellanen väri, mitä vierastan sekä vaatteissa, että sisustuksessa. En esimerkiks voi kuvitella laittavani punaista, tai vihreää tehosteseinää! Lapsen huoneessa tekstiilinä voin pistää vihreää, mutta sielläkin aika vähissä määrin. Keltainen on myös yks väri, mitä voin käyttää vain lasten huoneessa jonakin tekstiilinä. Tarkotan sellasta tosi kirkkaan keltaista! 

Esimerkiks rakennusvaiheessa kun käytiin kattelemassa tapetteja, niin ensimmäisenä ajatuksena oli, että lasten huoneeseen tulee ns. lapsenomainen tapetti, ja niinpä päädyttiin tehosteseinään, jossa on melko neutraalin värinen iso tähtikuvio. Ratkasu koitu hyväks, sillä siitä tuli hieno. :) Nykyisessä talossa Miksulla on ollut sellanen vähän aikuismainen huone, koska tapetti oli niinkin tylsä kun ruskea ja siinä oli jotain kukallista ornamenttia. Ei siis koskaan enää. :) 

Ruskea kuuluu myös nyt bannilistalle siinä määrin, etten pistäisi sitä enää niin massiivisisesti. Lähinnä uudessa on vain se vessa, ja senkin alueen koko on muutamia neliöitä. Huomasin sen nyt, miten tumma pimentää oikeasti! Vaikka syksysin on kiva kun on tunnelmallista, mutta kyllä vaaleet sävyt vie nyt voiton. :) 

Muita värejä, mitä en voisi kuvitella pistävän, on marjapuuro väri! Ylipäätään joku pinkki tehosteseinä on aika prinsessamainen. :) Meinaan olkkariin, lasten huoneeseen se varmasti käy! Muutenkin musta on tullu tylsä näiden värien suhteen, enkä jaksa enää ottaa riskejä, kuten tässä entisessä. :) Alla muutama kuva, mitä meillä ei tule näkymään! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti