marraskuuta 07, 2011

Värimaailmaa

Joku kysyi multa, että millasesta sisustuksesta, eritoten värimaailmasta pidän. No, ainakin uudessa huomaa sen, että valkoinen, harmaa ja musta on ne värit, mitä meidän uudessa talossa on eniten. Nykyisessä on ruskeaa, ja siihen kyllästyy, voin sanoa kahden vuoden kokemuksella! Liian räikeitä tapetteja en suosittele, sillä sillä on todellakin myynnin kannalta vaikutusta, koska jotkut ei halua muuttaa tapetteja, tai maalata seiniä, vaan he haluaa muuttovalmiin kodin, loogisesti. Meillä on tässä nykyisessä todella räikeät tapetit, ja kyllä tässä kävi monta ihmistä katsomassa, mutta joku tapetti ei jotain miellyttänyt, niin siihen luultavasti kaatui sitten tarjousten jättö, onneksi siihen kauppaan tarvitaan vaan se yks ostaja! :) Mutta siis, oma värimaailma on ehdottomasti valkoinen ja harmaa, koska niihin saa tekstiileillä helposti väriä. Meille tulee tummanharmaa sohva, ja siihen saa väriä lisäämällä valkean viltin ja muutaman valkoisen sisustustyynyn.

Pöytä meille taas tulee olemaan valkoinen (jahka se käsitellään), mutta tuolien päällysteet on mustat, ihan vaan lasten takia, sillä huomasin, että valkoiset kesti valkosena päivän! Kylpyhuoneessa meillä on mustaa ja valkoista, ja pienet bling bling yksityiskohdat kruunaa kokonaisuuden. Sauna on taas epätavallinen suomalainen, sillä väri sielläkin on musta. Mutta erikoisuutena meillä on valkoiset saunankivet, ja niitä saa mm. tulikiven myymälästä, mikäli harmaat kivet ei sovi sisustukseen. ;-) 

Vessa onkin oikeastaan ainut paikka, missä on sitä ruskeaa, sillä halusin vessasta niinsanotun harmonisen, ja vähän lämpimämmän värisen, sillä siellä tulee kuitenkin vietettyä aikaa, ja hirveän räikeät ja tummat sävyt olis pienentänyt entisestään. Tässäpä alla on hieman kuvia, jotka antaa hieman suuntaa siitä, mistä itse pidän, tai millaista haluaisin :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti