marraskuuta 06, 2011

Clothes clothes


Väsäilin eilisen pyhäinpäivän aikana vähän kollaaseja. Kaikki vaatteet löytyy täältä: www.nelly.com 
Tuo kolmas mekko olis niin täydellinen ristiäisiin. :) Mulla kun on tatuointi tuossa vasemmalla olkapäällä, ja en välttämättä haluais sitä näyttää papille, se kun tuntu niin vanhanaikaselta. Joten senkin takia tuo ois juuri bueno.

Oon nyt viimeaikoina alkanu käyttää enemmän värejä, tai ainakin hiljattain yritän luopuu harmaasta ja mustasta, ja alkaa käyttämään värejä. Helppoa se ei tuu olemaan, sillä 99 prosenttia vaatteista, joita omistan, on mustaa ja harmaata :-D Viime kesänä tosin käytin korallinsävysiä vaatteita, ja nyt se väri jotenkin näin syksysin tuntuu tosi piristävältä. Myös niin ihana pinkihtävä palaa aina syksysin. :) Viime viikonloppuna ostin Lahdesta ensimmäistä kertaa elämässä BODYN! Siis naisten bodyn. En tosin oo vielä testannu sitä, mutta korkeavyötäröisten housujen kanssa se sopii varmasti hyvin, kun ei tarttee sitä paitaa survoa sinne sisään. 2kk synnytyksestä ja meikä tunkee itteensä korkeavyötäröisiin housuihin.. hohhoijaa. :) 

Tuo ensimmäinenkin mekko olis aika villi, mut menisköhän liian villiks, kun kyse on kuitenkin ristiäisistä. Mulla on kuitenkin tumma tukka, niin tuo kolmas tummansininen sopis senkin puolesta. Ja omistan ne älyttömän ihanat mustat kiiltävät korkkarit, niin ei tartteis kenkiäkään hommata! :) Pistetään ajatus korvan taakse.. 

Mekko numero 2, no sitä oon kokeillu, ja musta se ei oikein istunu itteni päällä yhtään, taisin ottaa liian ison koon! Täytyy myös ajatella tulevia pikkujouluja, koska sinnekkin pitäis pistää jotakin ilmeisesti päälle ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti