maaliskuuta 23, 2012

Iholla

Ihana hiljaisuus! Muksut on molemmat nukkumassa, J on kattomassa jotain bändiä mun veljen kanssa, ja itse makaan sängyssä jääkylmän somersbyn kanssa ja katon tän viikon iholla ohjelmia netistä. Enimmäkseen oon seurannu tuota Mariaa ja Reinoa, ja tuota alarivin keskellä olevaa blondia, minkä nimeä en saa nyt millään päähän. Huippu ohjelma yksinkertaisuudellaan. :) 



Huomenna onkin kiva päivä. :) Aamulla syödään puurot naamaan, ja vähän laittaudutaan ihmisen näkösiks, ja suunnataan suurmarkkinoille. Sitten vois käydä kaupungilla yhdessä leikkipuistossa, ja jossain kaupungilla vaikka kahvilla. Tosiaan, en oo viikkoon käyny MISSÄÄN. En edes ulkona kun sen verran, että oon käyny postin. 

Ainiin, täytyy sanoa vielä teillekkin, että laitoin tänään töihin viestiä, että voin tehdä kesä- ja heinäkuussa yhteensä 4vkoa töitä, mikä tarkottaa ihan sikana rahaa enemmän, koska ei tarttee muksuja viedä hoitoon. :) Saan kuitenkin kotihoidontuet ym, ja sit vielä palkan siihen päälle. Ajattelin, jos sitten elokuussa alussa lähtis käymään J:n kanssa Tukholmassa (minä siis ajattelin), ilman lapsia, jotta pääsis shoppaamaan hirveesti. ;-) 

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Houkuttas hakea vielä yks kylmä somersby ja painua pehkuihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti