maaliskuuta 22, 2012

roadtrippiä

Lupailin kertoa meidän Tallinnan, kuopion, Turun ja Tampere-Lahti roadtripistä. Oli muuten sellanen reissu, että oli ihan kiva palata kotiin!

Ekana mentiin siis hoploppiin kuopioon moikkailemaan mammakavereita. Hirveästi porukkaa, ei ihmekään kun sattu olemaan lauantai. Mico tykkäs ihan sikana, ja oonkin vähän katkera kun täältä meni konkkaan kyseinen paikka. 


Kerrankin pääsin laihtumaan

Väsyny pieni

Kuopiosta matkattiin sitten Tampereelle. Lähdettiin siinä kolmen maissa kuopiosta, ja oltiin puol 8 maissa Tampereella. Hirveen liukasta, meinasin lentää parikymmentä kertaa lipat sen viiden metrin aikana. Sitten olikin sunnuntai aamuna aika lähteä Ikeaan, jahka se aukes. Sieltä en oikein ostanu mitään suurempaa, jotain pientä sälää. Ideaparkissa kävästiin mm. syömässä, ja ostin ginasta farkut ja kivan hupparin. :-) Sitten kello näyttikin just sitä, että piti lähteä Turkua kohti, sillä laiva lähti 20.15.

Laiva oli Silja Symphony, ja oli oikein kiva. :-) Ohessa muutama kuva laivalta: 



Turusta lähtevä laiva ei käyny maissa, enkä kyllä oo varma olisinko näiden kahden kanssa halunnutkaan maihin ainakaan tolla kelillä :-D Turusta otettiin suunnaksi sit Lahti ja Lahden omenahotelli. Saavuttiin perille vähän yli 11 illalla, ja oli kyllä väsynyttä porukkaa. Reissaamisessa on se huono puoli, että muksuilla menee omat rytmit ihan sekasin, ja saatetaan herätä monta kertaa yössä, niinkuin Lukas. Noh, tiistaina oli tarkoitus lähteä kotiin, mutta tietenkin iski se aivan karmee myrsky, ja me oltas päästy vasta viiden maissa lähtemään kotiin päin, joten oltiin vielä yks yö samaisessa hotellissa, ja käytiin illaks hirveä kasa herkkuja. :-) 

Tiistaina paremmalla tuurilla päästiin sit kotiin, ja ilma oli mitä parhain. On se vaan niin, että oma koti on se paras, on sieltä mukava lähtee mut oli mulla ikävä omaa peittoa. :-D Mun pitää tyhjennellä tuota kameraa, niin näätte miten ihanasti Miksu tanssi muumipeikon ja pikkumyyn kanssa. Se oli niin innoissaan, et puhu seuraavat kaks viikkoa muumeista! :-D Taidetaan kesällä suunnata naantaliin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti