maaliskuuta 22, 2012

Kasvua ja siivousta

Tein totaalisen kevät siivouksen. Oma ihana pinkki läppäri oli täynnä kuvia, suurimmaksi osaksi aivan täysin turhia. Nyt on siis mukava taas paneutua pitkästä aikaa tähän blogiin, ja päivitellä useammin, kun ei tarvitse kuvia etsiä miljoonista kansioista. Facebookinkin puolella on tapahtunut vaikka mitä, sieltäkin lähtee kohta kasa "kavereita", kun vain jaksais siihen hommaan ryhtyä. Ihmiset, joitten kanssa ei ole ollu tekemissä, tai jotka ei vaivaudu koskaan mitään sanomaan, saa luvan lähteä! Poistuin useimmistakin ryhmistä, koska haluan vihdosta viimein hankkia elämän (ainakin epätoivosesti), ja tällä koneella istumisella se ei tule! HUH!

Muksut on kasvanu hirveästi, Miksusta on tullu niin ylisöpö iso poika, että ihan itkettää. Tänään leikkasin ensimmäistä kertaa kotiparturivehkeillä Micon tukkaa, ja voi ei.. :D Opin sen käytön vasta viime hetkillä, joten hirveää vahinkoa ei onneks kerinnyt tapahtua, pikkunen ympyrä takana, mut ei se onneks näy kun vähän peittelee. :) :D Ei siis parturiks kannata hakea.  Mut muuten tuli tosi hieno tukka, vai mitä ootte mieltä?


Kertaakaan en oo itse parturilla käyttäny, koska mein muksujen tukat ei kauhean tuuheita oo! Näihin tepsii ainakin toistaseks tuo kotiparturivehje, ohennussakset ja normaalit parturisakset. 

Toinen sankari täytti viides päivä puolvuotta. Vastahan sitä kärvisteltiin suppareiden kanssa, ja soiteltiin et millon sitä pitäs lähteä. :-D Ja nyt tääki tyyppi on jo niin iso. 



Siivoaminen jatkuu, joten ei kai se auta kun palata imurin ääreen! Oliskohan huomenna pizzaperjantai? ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä tukka.
    Kauniit pojat!

    Itsekkin pitäis kuvia karsia koneelta...kansioita sata ja kaikki kuvat sekaisin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tääl, mulla oli oikeesti 50 kansiota, kone tökki niin pahasti ettei sitä pystyny edes kunnolla avaa, nyt jäi kaks kansiota ja hyvin pelaa :-D

      Poista