syyskuuta 02, 2011

Haaveita

Tulevaa muuttoa ajatellen, käytiin sotkasta varaamassa sisustukseen sopiva sohva. Hinnaltaan oli edullinen, koska sohva oli ISO! Silloin oli alennuksessa 999 e. Nykyinen askosta ostettu sohva luultavasti pistetään toisen lapsen huoneeseen, mihin ei vielä tule kuin pinnasänky ja lipasto luultavasti. :) Tuohon sohvaan vielä vaaleita tyynyjä ja tekstiilejä, niin avot!




Keittiö noudattaa aikalailla samaa sävyä, kuin mitä sohvan tyynyt, joten keittiöön tulevaan saarekkeeseen pistän valkoiset baarituolit ja kaksi valkoista riippuvalaisinta, mitkä luultavasti roikkuvat eri tasoilla. Tässä kuva baarituoleista. Mitenhän kauan kestää valkoisina? Tuolit ovat ikeasta, ja yksi tuoli maksaa 89,90e.





Sitten tämä kauan haaveilema lamppu, joka on ollut jokaisessa sisustusohjelmassa. Ensimmäiseksi ajattelin että ostan sen isomman version tästä lampusta, mutta koska huonekorkeus ei ole niin korkea, niin täytyy tyytyä pienempään versioon. Lamppu on ikeasta ja hintaa kertyy 59,90e.




Sitten nämä ihanuudet, mitkä tosin kerkesin jo tilaamaan ellokselta. Nimittäin valkeat laskosverhot! Entisessä talossa oli ruskeat, ja ne oli jotenkin synkät, ja nyt kun irrotettiin ne, niin karu totuus paljastui: Verhot oli muuttunu vihreäks! Eli aurinko poltti ne täysin pilalle. Nyt siis viiteen ikkunaan ostettiin tällaiset. Meille ei siis sälekaihtimia tule ollenkaan. Hintaa viidelle kertyi 180 euroa, kun elloksella oli joku alennus, että sai jokaisesta kodintuotteesta -20 %. Aluksi kauhistelin sitä, että ikkuna oli 150 cm leveä, ja kerkisin kysyäkkin Jotexilta, että paljon maksaa teettää viiteen ikkunaan laskosverhot, niin vastaus oli että 380 e!! Sitten käytiinkin rakennuksella mittauttamassa leveys, ja pohjakuvasta poiketen 140cm olikin sopiva. :)





Viimeisenä nämä ihanuudet, joita en ole vielä kerennyt mistään tilaamaan. ;) Kyseessä on siis Luhdan Tuuli-päiväpeite, joka sopisi niin täydellisesti meidän makkariin! Hinta vaan on päiväpeitteelle aika suolanen. Jos haluaisin, että peite peittäisi kokonaan sängyn, tulisi koko hommalle hintaa yli 90 e. Citymarket ja prisma myy 180 cm kokoista 69,90 e. Täytyy vielä katsella mihin sitä päätyy! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti