syyskuuta 03, 2011

Raksahommia

Käytiin tänään rakennuksella napsimassa kuvia, jotta voi sitten marraskuun lopussa luoda itseensä positiivista asennetta, että tilanne on ollut huonompi. Olkkariin tulee ensi viikon aikana takan asentaja, joten päivitän siitä sitten tuoreempaa kuvaa ensi viikon lopulla. Tämänhetkinen tilanne on aika onnettoman näkönen, katto on siis valmis 3 makkarissa ja olohuoneessa, ja seinäpintoja pitää vielä sipistellä. Alla kuva olohuoneesta, ja tuohon valkoiselle seinälle tulee ihana "Eijffinger Carte Blanche 30201" tapetti tehosteeksi.


Olohuone



Olohuoneen tehosteseinä


Esikoisen huoneeseen tulee sitten vähän lapsellisempi tapetti. Meinasin ensimmäisenä pistää jonkun neutraalin, mutta päädyin sittenkin värisilmän tähtitapettiin. Tätä tulee siis vain yhdelle seinälle, muut seinät tulevat olemaan maalia.


Lasten huoneen tehostetapetti

Tämä tapetti taas tulee toisen lapsen huoneeseen, mikä toimii nyt ainakin väliaikaisesti ns. vierashuoneena. Idean tapettiin sain Kokkolan asuntomessuilta, ja tämä kyseinen tapetti oli Talo numero 1, jossa myös taisi olla meidän tuleva takkakin. ;-)


"Vierashuoneen" tehosteseinä

Tässä vielä kuva takasta, joka toivon mukaan asennetaan ensi viikolla. Lisää kuvia tulee remontista, jahka se edistyy. :)


Alppi takka

Ohessa kuva vielä etupihalta. Olisipa jo marraskuu!


Etupiha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti