syyskuuta 26, 2011

Sisustusta!

Vihdosta viimein sain tilattua uuteen makkariin kaikki tekstiilit. Alunperin suunnitelmana oli ostaa Luhdan Tuuli-päiväpeite, mutta koska se makso pyöreesti 100 euroa, niin päätin sitten turvautua tuttuun ellokseen, ja sainkin tuolla sadalla eurolla kaksi päiväpeittoa, 4 isoa tyynyä ja pienempiä sisustustyynyjä. Nämä tekstiilit ei sovi meidän nykyiseen tapettiin, mikä on kuvassa juuri tuo violetti. Uuteen tulee mustaa, valkeaa ja harmaata, joten nää uudet sopii täydellisesti sitten uuteen kämppään. Laitan vertailun vuoksi vanhat sänkytekstiilit, mitkä lähtikin kiertoon äipälle. :) Tästä huomaa, miten pelkillä tekstiileillä pystyy lisäämään valoisuutta ja uutta ilmettä!
Vanhat tekstiilit
Uudet tekstiilit

Kaikki tekstiilit ovat ellokselta, paitsi sängyn päässä oleva valkoinen peite on ikeasta, ja pienet harmaat tyynyt ovat jyskistä. 

Sitten meidän esikoisen lempparipaikka, eli teetetty sänky, johon vaihdoin kaikki tekstiilit sen takia, koska uudessa talossa ei ole yhtään sinistä, mutta en kuitenkaan halunnu ihan väritöntä huonetta lapselle, joten turvauduin taas ellokseen, ja tilasin valkoiset sisustustyynyt, jotka ovat noiden vihreiden takana. Myös tuo peite on ellokselta, ja hintaa ei tainnut olla nuilla tekstiileillä kuin 30 euroa yhteensä. Vihreät tyynyt ostin prismasta, ja maksoivat vain 3,90 kpl! 



Huomenna voisin päivitellä vielä olohuonetta, koska sieltäKIN muutin kaikki tekstiilit näyttöjä varten, joten voisin jonkunlaista vertausta siitäkin pistää. Esimerkiksi ennen oli todella tummat verhot, ja ruskeat paneeliverhot, ja ne sai kaikki lähteä, ja tilalle tuli valkeat laskosverhot ja vaaleat verhot. Sohviinkin vaihdoin tekstiilit, ja huone valaistu aivan erilaiseks. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti