syyskuuta 20, 2011

Syksyn hankintoja!

Syksy on virallisesti tullu! Kaameeta. Sen takia täytyi tehdä pakollinen H&M tilaus. :) Tosin tavarat tulee kahdessa eri paketissa, että saa nähdä milloin ne kaikki tulee. Muutamat housut tilasin ihan vain sen takia, että kerrankin mahdun niihin :D

19,90 e

14,90 e


Tein pientä inventaariota vaatekaapissani, ja huomasin karun asian. Kaikki yksiväriset paidat on PIENIÄ! Johtuu osittain siitä, että ne on kokoa XS.. joten tilaukseen pistin vähän pitempimallisia trikoopaitoja, ja myös normaalipituisia lähti muutama. :) Pääsin kerran ylitse jo tuosta ruskeameleeratusta väristä, mutta nyt kun syksy taas tulee niin taidan ottaa ne käyttöön taas.

14,90 e

9,90 e

Meinasin jo viime vuonna ostaa nämä mokkasiinit, mutta koska kyseiset kengät on Hennesin, voin arvella jo että kun kerran menen ulos ne menee rikki, mutta toisaalta ei nuo hinnalla ole pilattu, että ostaa sitten toiset. ;)


19,90 e


Ja jottei talvella kylmä, ja valmistaudutaan samalla tulevaan pikkujoulukauteen, niin tein bubbleroomille ensimmäistä kertaa tilauksen. Tosin säädin vähän noiden takkien kanssa, kun ensimmäisessä tilauksessa talvitakkia oli jäljellä vain M koko, mutta sitten kun kävin viikon päästä katsomassa uudelleen, niin siellä oli XS koko. Tosin en tiedä sit miten pieni se XS on, mutta onpahan se M vielä varalla, kun kumpaakaan pakettia en ole vielä postista hakenut. Kävin molempia kokeilemassa Vilan liikkeessä, ja allaoleva musta mekko maksoi liikkeessä 38 euroa, ja tuolta bubbleroomista sen sai pyöreästi 20 euron hintaan. :)


22,90 e

Takki oli ainakin liikkeessä todella ihana. Samaan syssyyn tilasin vielä syksytakin, jota pystyy nyt ainakin lokakuun loppuun käyttämään, ennenkuin tulee pakkaset. Onpahan valmiina sitten kevät takkina. :) Musta talvitakki on Vila Musia Padded Coat.


67,90 e

35 e

Ja viimeisenä ehkä maailman paras hankinta koiraperheelle! Hintaa vempeleellä ei ollut kuin pari euroa. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti