syyskuuta 25, 2011

Raksajuttuja

Raksalla käyty, ja päivitellään vähän kuvia! Takka on laitettu paikoilleen. Takka on uuniseppien Alppi takka. Ite halusin ehdottomasti kaakelitakan, sillä se on luultavasti helpompi pitää valkoisena, kun pystyy pyyhkimään liat pois. 


Seuraava kuva onkin sitten olohuoneen tapetista, johon oon ehkä hieman pettynyt. Valo tulee jotenkin oudosti siihen seinään, että tapettiin muodostuu sellanen ympyrä, joka liikkuu sitä mukaa kun ite liikkuu. Oli ehkä toisaalta vähän liian blingbling tapetti. :( Saa nyt nähdä millanen siitä tulee, kun laittaa laskosverhot ja verhot, että estääkö se sen valon sivuttain tulemisen.


Keittiö näyttää tällä hetkellä todella lohduttavalta. :-D Mutta aatellaan, että siitä tulee vielä hieno.. Katossa näkyy ainakin viiden spottivalon paikat, ja saan sen kauan haluaman jääpalakoneenkin! Katotaan niin käytän sitä kerran kuussa. :) Mutta keittiötä päivitellään sitten, kun se saapuu ja on paikoillaan.


















Meidän isomman pojan makuuhuoneesta taitaa puuttua enää muutama lista, se taitaa olla ainut huone tällä hetkellä mihin vois muuttaa. Tapettina halusin ehdottomasti jonkun vähän "lapsellisemman", koska tässä nykyisessä talossa on ns. "aikuisten" tapetti Miksun huoneessa, joten nyt oli pakko saada jotain erilaista. Tähän kun lisätään beigeä ja vähän vihreitä tekstiilejä, niin tulee kiva! :-)


Ja sitten vähän yleisnäkymää kun tullaan sisälle...


Ulkona terassikin on vielä puolivaiheessa, piha on aivan karmeessa kunnossa, ja odotan innolla niitä syyssateita, kun koko piha muuttuu täysin mullikoks :-D Ens keväänä onkin sit ruohikon istutusta ja pihanlaittoa edessä..


Lattiaan oon ehdottoman tyytyväinen! Ekaks aateltiin ottaa kolmisauvainen saarni, mut se ei kyllä käynyt yhtään enää nykyseen keittiöön! Joten otettiin Pergon silver tammi, ja on kiva :-)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti