syyskuuta 28, 2011

Paketteja paketteja..

Tää päivä on menny niin totaalisen hitaasti, että oon katellu vaan kelloa millon pääsee nukkumaan. :-D Tuli siis valvottua viime yönä yhdestä kuuteen, ja nyt olo (ja ulkonäkö) on kun zombilla. Jotakin oon silti saanu aikaseks, kun laitoin esikoisen huoneen täysin uusiks, sillä mehän muutetaan marraskuussa tästä pois, ja nykysessä huoneessa olevat tekstiilit on sinisiä, ja ne ei sovi uuteen. Joten laskosverho, verhot, sisustustyynyt, matto ja muu sälä lähti veke, ja huomenna joku onnekas saa ne käydä ostamassa kirpputorilta :) Mattoa tosin en vie vielä, vaan vasta marraskuussa. Samaa virhettä en tee uudessa talossa, että laitan kauheen isoja ja pölysiä karvamattoja huoneisiin missä nukutaan... Miksun huoneesta tuli niin paljon raikkaampi kun roudasin sen pölypesän äkkiä pois! Nyt sitten ei ookkaan enää oikeestaan "hävitettävänä" kun tv-taso ja luultavasti sohvapöytäkin lähtee kiertoon, sillä se on liian massiivinen meidän uuteen olkkariin. Jossain vaiheessa sitten kun tää kakkonen kasvaa ja tarttee oman huoneen, niin divaanisohva lähtee sitten myös pois. 

MUTTA siirrytään siihen oleelliseen, eli eiliseen hennesin pakettin, minkä kävin postista. Oli kyllä pettymys :( Luulin tilanneeni "roosan" värisen, mikä muistutti kuvassa vaaleanpunaiseen taittuvaa, mutta sain sellasen ummehtuneen värisen paidan. Kauluspaita, jonka oletin olevan pelkästään pinkki, olikin pinkki-valkoraidallinen (tämä saatto tosin olla oma moka kun en tajunnu lukea), mutta kuitenkaan se ei istunu halutulla tavalla. Tuosta vaateläjästä mikä tuli, otin ainoostaan nämä tuotteet:

Koko yhdistelmä löytyy kotoa :)




Nyt sitten vaan postiin viemään VIISI pakettia, kaks bubbleroomin pakettia, yks Jotex, ja kaks Hennesiä. :) Lähetin ne bubbleroomin kaikki kolme takkia pois, ja päätin tilata Nelly.com sivulta sen Tove Parkas takin. Saa nyt nähdä sopiiko se tällaselle tapille, kun tuota pituutta ei löydy tosiaan kun se 160 senttiä. :) Kyseessä on siis tämä takki, ja hintaa kyseisellä takilla oli pyöreesti 95 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti