syyskuuta 22, 2011

Uberboring

Se ois taas viikonloppu tulossa. :) Tosin tää kotona oleminen alkaa pikkuhiljaa turruttaa aivoja, ettei enää oo mitään väliä onko viikonloppu vai arki. Kaikki päivät on ihan samanlaisia. Heräät aamulla, laitat aamupalat, aukaset telkkarin, menet sohvalle, laitat pyykit ja tiskikoneen päälle, sitten teet ruuan, menet taas sohvalle, käyt ehkä jääkaapilla, kiroat sitä ettet pääse ulos kun sataa, nukut, sitten taas ehkä syöt ja kello onkin sen verran että voit painua nukkumaan ja odottamaan sitä, että pääset taas laittamaan aamupalaa ja sohvalle. Sitten kauhulla odotat, että välittäjä soittaa tulevasta näytöstä, joka on kahden tunnin päästä. Tämän puhelun jälkeen mietit, että millä pommilla saat kaikki lelut ja vaatteet mahdollisimman äkkiä lattioilta pois. Sitten kun oot keränny kaikki lelut lattialta, niin esikoisesi kantaa ne uudestaan, ja kello on niin paljon, että näytön katsojat tulee viiden minsan päästä, ja kerkeät juuri ja juuri kiskasta vaatteet niskaan, kun välittäjä seisookin jo pihassa joidenkin täysin tuntemattomien kanssa.. näinhän ei siis koskaan ole tapahtunu. ;) No mutta, eilen kuitenkin pääsin käymään työpaikalla lapsien kanssa, tosin ajoneuvo oli peugeot 206, eli ei todellakaan mikään perheauto! Työkaverit oli ostaneet vauvalle kaksi bodya ja housuja, mulle lahjakortin s-ryhmän kauppaan ja Miksulle lelutraktorin ja kirjan. Oli mukava käydä vanhoja asiakkaitakin moikkaamassa. :)
Tän hetkinen näkymä ikkunasta kertoo varmaan tosi paljon tämän hetkisestä olotilasta.


No mutta kuitenkin, eilen sain sitä omaa aikaa, ja kulutinkin sen käymällä seppälässä ja citymarketissa. Tarkoituksena oli löytää joku kauluspaita, mikä sopisi mustan bleiserin kanssa. Kokeilin seppälässä viittä eri mallista paitaa, mutta mikään ei istunut niin hyvin kun olisin halunnut. Sitten kokeilin toista bleiseriä seppälässä, mutta siitä ei ollut jäljellä kuin 36 koko, ja se olikin sitten vähän löysähkö. No, matka jatku citymarkettiin, ja bongailin rekeistä vaatteita, mutta niistäkään ei mikään sopinut. Yksi hyvä vaihtoehto oli musta tavallinen t-paita, missä oli tosin kivoja yksityiskohtia hihoissa, mutta sit ajattelin tulevaa hennesin pakettia, että en kehtaa maksaa 17 euroa yhdestä paidasta, mitä tuskin tulisin käyttämään kovinkaan paljoa. ;-D Luovutin kauluspaidan etsimisen, ja turvauduin taas rakkaseen hennesiin, ja tilasin ainakin sovitukseen kaksi eri väristä kauluspaitaa.

14,90 e

14,90 e


Eli eilinen ostosreissu olikin ihan hukkareissu, mukaan tarttui vaan kolme hiuspantaa. Tuo musta koristeellinen panta sopii ainakin Vilan mekon kanssa. Muut pannat tulee varmaan olemaan kyllästyneen kotiäidin pullanleipomispantoja. ;)


Jotain hyvää tässä päivässä on sentään. Bubbleroomin paketti tuli, ja talvitakki oli tosi ihana päällä! Ruskea takki on vielä EHKÄ kansiossa, sillä en oo täysin varma otanko sen. Ehkä olisi pitäny ottaa kokoa isompi. Myös pikkumusta Vilan mekko oli ihana päällä, siihen kun yhdistää Guessin iltalaukun ja mustat korkkarit niin avot! Ylläoleva musta koristeellinen panta sopisi myös kyseisen mekon kanssa.


Njaa-ha. Jospa sitä syventys facebookin ihmeelliseen maailmaan ja kävis hakemassa lasin lämmintä kaakaota, ja lukis viikon juorut seiskasta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti