syyskuuta 20, 2011

Uusi rakkaus

Rakkaus pistetty tilaukseen vihdoin ja viimein! Monen Guessin laukun omistajana taidan vaihtaa merkkiä, sillä useimmat omistamat guessin laukun muistuttaa jo toisiaan. :) Jenkeistä ostin ensimmäisen Guessin, ja sen jälkeen rakastuin, ja nyt omistankin sitten liikaa, joten aika vaihtaa merkkiä ja kerätä muitakin! Ohessa siis Louis Vuittonin ihana laukku, joka toivon mukaan tulee vielä tällä viikolla.



Tänään on ollut niiin syksyinen keli, että meinataan tulla hulluks, kun ei pääse ulos tai kaupungille, kun vettä sataa koko ajan kaatamalla. Yritäppä sitten kaksvuotiaan ylimäärästä energiaa purkaa johonkin. Onneks on kanavapaketit ja juniorin kanava, joka viihdyttää montakin tuntia putkeen :D.

Yritän tässä nyt epätoivosesti päästä eroon muutamasta raskauskilosta, mutta tää osottautuukin kovin vaikeeks, sillä tekee koko ajan mieli pullaa, joulutorttuja, suklaata ja kaikkea mitä ei pitäis! Joulutortuista puheen ollen, kohtahan on lokakuu, ja pitäis melkein ensimmäiset jo tehdä perinteitä kunnioittaen. ;) Nyt lämmintä kaakaota naamaan, ja huomenna moikkaamaan työkavereita poitsujen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti