syyskuuta 27, 2011

Takkiongelma

Päätin palauttaa sen bubbleroomista ostetun khakin värisen takin, koska se ei ollutkaan niin paksua kangasta, kuin mitä kuva anto olettaa. Menin sitten nellyn sivuille, ja tilasin jonkun samaa hintaluokkaa olevan takin, ja sieltähän löytyi sitten tällainen onlyn "Chick star jacket". Hintaa takilla oli vain 39,90, ja on luultavasti lämpimämpi kuin se bubbleroomista ostettu.


Sitten viel tällainen ihanuus löytyi, hennesiltä oli tulossa harmaansävyinen tuubihuivi, mutta tässä oli paksumpi kangas, joten taidan tämän ottaa mieluummin. :)


Neuletakki valikoima ittellä on tosi vähäinen. Satuin myymään kirpparilla kaikki mistä en tykännyt, joten nyt kaapissa taitaa olla vain muutama talvea varten. Yksi ihan mukavan näkönen löyty pitkän etsinnän jälkeen:


VieläKIN arvon tuota takkia, että pidänkö bubbleroomista ostetun VAI ostanko jonkun parkatakin. Ostopäätökseen vähän vaikuttaa se, että Joensuulaisilla joka toisella on tuo bubbleroomista tilattu takki, kun tänne aukastiin vila, ja kyseinen liike myi sitä alennuksella 59,90. o_O Joten tässä olis pari hyvää vaihtoehtoa, joita täytyy vielä tosissaan harkita!


129,90

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti