syyskuuta 03, 2011

Syksyn ostoksia

Oon täysin hurahtanut Ebayhin! Sieltä löytyy aivan mielettömän ihania vaatteita todella edulliseen hintaan. Näitä vaatteita ei tule ihan jokaisella onneks vastaan.Syksyn mahdollisiin illanviettoihin löytyi ihana mekko, joka sopii hyvin jo omistamaan samanväriseen iltalaukkuun. :) Hintaa mekolla oli vain 9 dollaria postituskuluineen!



Sitten nämä haaremihousut oli ihan uskomattoman hyvä löytö. En malta odottaa että pääsen tästä mahasta eroon, ja saan ruveta käyttämään kaikkia vaatteita ilman, että ne venyy äärimmilleen. :) Housut makso postituskuluineen 13 dollaria.




 Oon tuskaillut nyt tulevaa syksyä, ja talvea, koska Suomesta ei tahdo löytyä millään sopivaa takkia koskaan. Lopulta se menee siihen, että kävelen nahkatakissa maaliskuuhun asti, kunnes löydän jostain alesta talvitakin, joka jää sitten seuraavana talvena kuitenkin käyttämättä. Joten Ebay.com auki ja hakusanaks Womens winter jacket, ja sieltäpä löytyi edullinen ja hyvännäköinen takki. Hintaa takille kertyi noin 30 euroa postituskuluineen.



Ja loppuun sitten vielä ihanat korvikset. Hintaa näille kertyi postituskuluineen noin 1,5 euroa. Ei paha ei. :) Muutenkin kaikki korut on todella halpoja, ja useimmiten niille ei tule edes postituskuluja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti